6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Vaccinarea împotriva Coronavirusului continuă. 440 de imunizări, realizate în 24 de ore

- Advertisement -

Campania de imunizare anti COVID-19 este în plină desfășurare la nivelul județului Olt, iar de la debutul acesteia, respectiv data de 4 ianuarie, și până în prezent au fost vaccinate 15.109 persoane, dintre care 440 doar în ultima zi.

Datele specialiștilor Direcției de Sănătate Publică, arată că din totalul dozelor de ser imunologic, prima doză a fost administrată la peste 9.600 de olteni, în timp ce și a doua doză a fost realizată la aproximativ 5.500 de olteni.

„S-au vaccinat împotriva noului Coronavirus 15.109 persoane, din care prima doză administrată cu produsul biologic Pfizer BioNTech la 8.767 dintre acestea și prima doză cu Moderna la 860. Totodată, rapelul cu vaccinul Pfizer BioNTech s-a realizat la 5.482 de olteni”, transmite DSP.

Dintre persoanele din județ care s-au imunizat până la această dată au fost 18 care au avut reacții adverse comune și minore, respectiv febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie și alergii de tip urticarie. Din fericire, până acum nu au fost oltene vaccinați anti COVID-19 care să fi avut reacții locale, adică durere la locul injectării.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți