6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Purtător de cuvânt nou la Jandarmeria Olt

- Advertisement -

Pentru trei dintre subofițerii Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt ziua de 15 februarie a fost cea mai importantă din cariera lor de jandarm, aceștia avansând în grad și trecând în corpul ofițerilor. Printre ei s-a numărat și Simona Floricel, care este și noul purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Noile grade le-au fost înmânate într-un cadru festiv restrâns, evenimentul fiind organizat la sediul IJJ Olt.

„Activitatea a debutat cu citirea ordinelor inspectorului șef (colonelul Dorel Drejoi n.r.), potrivit cărora trec în corpul ofițerilor și li se acordă gradul de căpitan plutonierului adjutant Simona Floricel și plutonierilor majori Ionela Onescu și Alexandru Butnaru. Cei trei au fost declarați câștigătorii concursurilor de trecere în corpul ofițerilor desfășurate la începutul acestui an”, se arată într-un comunicat remis de instituția Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu.

Din 15 februarie, Jandarmeria Olt are și un nou purtător de cuvânt, în persoana căpitanului Simona Elena Floricel, responsabilă cu activitățile de relații publice și cu publicul. „Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt va continua să informeze, în mod obiectiv și transparent opinia publică cu privire la misiunile, rolul și contribuția jandarmilor olteni la asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică”, se mai arată în comunicat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți