10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

17 cazuri noi de Coronavirus, anunțate vineri. Niciun deces înregistrat în Olt, în ultima zi

- Advertisement -

Județul a ajuns la 11.082 infecții cu COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică de vineri, doar în ultimele 24 de ore au fost 17 olteni diagnosticați cu noul Coronavirus. În Olt avem și acum bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei diagnosticați cu virusul, și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai comunicat niciun deces nou.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultima zi, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din Olt, care erau deja pozitivi, au fost 13 persoane din județ reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 252 dintre cei 11.082 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, au murit de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Este a doua zi consecutivă în care autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din județul Olt confirmată cu infecția COVID-19.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să fie scăzută în Olt, fiind vineri de 0,76 la mia de locuitori și situând județul în scenariul verde. Însă, față de ziua anterioară, rata de infectare a fost într-o ușoară creștere în județul Olt.

Situația epidemiologică la zi

11.082 persoane confirmate de la începutul pandemiei
17 cazuri noi
10.466 persoane vindecate de la începutul pandemiei
69 persoane internate
15 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din județ
310 persoane aflate în izolare la domiciliu
378 persoane aflate în carantinare la domiciliu
33.898 persoane testate de la începutul pandemiei
252 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți