10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ninsori, lapoviță și polei, atenționarea meteorologilor până sâmbătă seară

- Advertisement -

Iarna nu pleacă deocamdată de pe teritoriul României, ținând cont de faptul că vineri, la ora prânzului, reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis o nouă informare de vreme capricioasă, care va fi valabilă până sâmbătă seară, la ora 18:00. Meteorologii anunță ninsori moderate cantitativ, precipitații mixte și polei în întreaga țară.

Atenționarea meteo intră în vigoare din seara zilei de vineri, la ora 20:00, și va afecta majoritatea regiunilor, în cea sud – vestică din care face parte și județul Olt fiind perioade în care se semnalează și ninsori.

„În intervalul menționat, în nordul, nord-estul și local în centrul teritoriului, iar din dimineața zilei de sâmbătă, 20 februarie, și în regiunile sud-vestice și pe arii restrânse în cele sudice, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, care vor favoriza formarea poleiului. La munte temporar va ninge”, transmite ANM.

Potrivit meteorologilor, ninsorile vor fi în general moderate cantitativ (cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 10 – 15 litri pe metru pătrat) și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți