18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Se închide centrul de vaccinare anti COVID-19 al Spitalului Slatina

- Advertisement -

După aproape două luni de la deschiderea sa, centrul de imunizare împotriva noului Coronavirus al Spitalului Județean de Urgență Slatina, care a funcționat pe una dintre secțiile externe ale unității medicale, de pe strada Drăgănești, din localitate, se va închide. Ultima persoană ar urma să fie vaccinată anti virusul SARS-CoV-2 duminică, 21 februarie, urmând ca de luni în această locație urmând să-și reia activitățile secțiile Boli Cronice și Dermatologie, care funcționau aici înainte.

Coordonatorul centrului de vaccinare al Spitalului Slatina, doctorul Cătălin Pătru, cel care a fost și primul cadru medical din județul Olt vaccinat anti COVID-19 aici pe 4 ianuarie, a confirmat informația.  

„Ne-am descurcat bine, n-am avut reacții de necontrolat. Duminică, vor vaccina ultimul beneficiar. Salariații care mai vor să se vaccineze se pot programa în centrul de la fostul Liceu Agricol din Slatina. Cele două secții, Boli Cronice și Dermatologie, ce funcționau în această clădire, urmează să-și reia activitatea”, a spus infecționistul Cătălin Pătru.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au fost deja informați de Spitalul Slatina, decizia de reluare a activității pe cele două secții medicale urmâd a fi aprobată săptămâna viitoare în cadrul unei ședințe a Comitetului Director al spitalului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți