19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Călui, lovit mortal de un microbuz de transport persoane

- Advertisement -

Un bărbat de 76 de ani, din comuna Călui, a fost marți dimineață victima unui accident de circulație produs în localitate. Bătrânul, care avea calitatea de pieton, a fost acroșat de un microbuz de transport persoane, care circula pe ruta Balș – Oboga – Călui, iar în urma impactului și-a pierdut viața.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 06:00, polițiștii fiind sesizați cu privire la producerea sa prin apelul de urgență 112.

„Polițiștii rutieri din orașul Balș s-au deplasat de îndată la locul producerii evenimentului pentru a efectua cercetări. La fața locului a fost identificat un bărbat de 69 de ani, din Balș, care ar fi condus microbuzul implicat în evenimentul rutier. De asemenea, polițiștii au stabilit identitatea pietonului accidentat mortal, un bărbat, de 76 de ani, din comuna Călui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal în cauză și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți