8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața într-un accident, la Șopârlița. S-a răsturnat cu mașina aproape de calea ferată

- Advertisement -

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Șopârlița, a murit miercuri noaptea în urma unui accident petrecut pe Drumul Județean 644, care tranzitează localitatea. Acesta conducea un autoturism și, din cauza vitezei excesive, într-o curbă periculoasă ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat la un aproximativ metru de calea ferată din apropiere, vehiculul rămânând pe plafon. Pur și simplu, conducătorul auto a fost strivit de propria mașină.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate pe șofer dintre fiarele contorsionate ale autoturismului în care se afla singur.

„Echipaje de la Garda Osica de Sus, Detașamentul Caracal și Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit la fața locului, iar la sosirea acestora conducătorul auto, de 20 de ani, a fost găsit decedat, prins sub autoturism. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost extras cu accesoriile specifice pentru de descarcerare”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost alertați de producerea evenimentului rutier joi dimineață, în jurul orei 04:30, prin apelul de urgență 112.

„Am fost sesizați despre faptul că, în apropierea căii ferate din comuna Sopârlița, se află un autoturism răsturnat. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la locul indicat. În afara părții carosabile, la aproximativ un metru de calea ferată a fost găsit un autoturism răsturnat și trupul unui tânăr, în vârstă de 20 de ani, care ar fi condus autoturismul respectiv. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți