5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

19 cazuri noi de Coronavirus, raportate în județ

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 11.459 de infecții COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării de miercuri a Grupului de Comunicare Strategică, în ultima zi au fost numai 19 olteni diagnosticați cu virus. În județ avem și acum bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei confirmați cu COVID-19, și au același rezultat pozitiv la retestare, numărul acestora fiind aproape dublă față de cel al cazurilor noi raportate. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai comunicat niciun deces.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, au fost 31 de persoane reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 265 dintre cei 11.459 de olteni diagnosticați cu virusul COVID-19, au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din județ confirmată cu infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Iar în privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să fie scăzută în Olt, miercuri aceasta fiind de 0,78 și situând județul în zona verde.

Situația epidemiologică la zi

11.459 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

19 cazuri noi

10.801 persoane vindecate de la începutul pandemiei

108 persoane internate

19 persoane internate pe Secțiile de Anestezie și terapie Intensivă ale spitalelor din Olt

275 persoane aflate în izolare la domiciliu

364 persoane aflate în carantinare la domiciliu

36.937 teste efectuate de la începutul pandemiei

265 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți