14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Creștere a numărului de cazuri de Coronavirus, comunicată în Olt. 53 în ultima zi

- Advertisement -

Datele oficiale anunțate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică arată că în județul Olt, de la începutul pandemiei și până la această dată, s-au înregistrat 11.778 de infecții cu virusul SARS-CoV-2. Din acest total, doar în ultimele 24 de ore au fost 53 de olteni confirmați cu noul Coronavirus, după ce ziua precedentă erau anunțați numai 17. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai comunicat decese.

Însă, continuăm să avem bolnavi internați în spitalele din județ care au același rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea infecției cu virusul COVID-19. Distinct de cazurile nou confirmate, în ultima zi, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 14 persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Iar dintre cei 11.778 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, sunt 273 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, însă majoritatea lor aveau și boli asociate grave.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta era de 1,04 la mia de locuitori, Olt fiind unul dintre cele 23 de județe care se află în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți