Paul Stănescu: „Ministrul Îngropării Economiei Românești, Claudiu Năsui, are o singură viziune pentru antreprenorii români: agonie și faliment”

Senatorul de Olt Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a făcut o nouă declarație de presă, de data aceasta despre Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Parlamentarul social democrat îl cataloghează pe Năsui drept „ministrul Îngropării Economiei Românești”, care „n-a prezentat nici SOLUȚII și nici PROGRAME pentru salvarea antreprenorilor români și a economiei”.

„Claudiu Năsui este cel despre care Florin Cîțu a spus în februarie 2020, pe atunci ministru de finanțe, că i-a aprobat o serie de amendamente la buget, chiar dacă n-au fost în interesul românilor. Invit pe oricine să redescopere această dezvăluire și cum mimează, astfel, ”transparența” acest ministru al USR, la pachet cu toată guvernarea liberală plină de ură și minciună. Cu acest ministru al Îngropării Economiei Românești, societatea nu-și va reveni, din păcate, prea curând. Am văzut cu toții ce răspunsuri de politician păpușat a dat la moțiunea simplă și nicidecum demne de un ministru. N-a prezentat nici SOLUȚII și nici PROGRAME pentru salvarea antreprenorilor români și a economiei”, a declarat senatorul PSD de Olt.

Social democratul Paul Stănescu a vorbit și despre moțiunea depusă și votate în Senat împotriva ministrului Năsui: „Moțiunea simplă pe care am depus-o și pe care am votat-o în Senat împotriva acestui ministru, care are ca obiectiv îngroparea economiei românești, este un avertisment că useriștii nu fac nimic pentru repornirea și finanțarea economiei românești. În loc să pună bețe-n roate crizei economice și problemelor cu care se confruntă antreprenorii, a pus mai degrabă piedici firmelor românești, îngropate în datorii și fără speranță că acest guvern va mai face ceva bun. Industria HORECA a fost batjocorită, abandonată, hărțuită și parțial închisă. Să blochezi programele de stimulare și susținere a industriei și a firmelor românești, să scoți la vânzare, într-o perioadă de criză, companiile de stat, să blochezi schema de granturi pentru investiții sau să elimini voucherele de vacanță, și multe alte măsuri iresponsabile, această viziune nu se numește nici mai mult, nici mai puțin decât Crimă Economică”.

Totodată, senatorul PSD de Olt a readus în atenție și incompetența privind gestionarea pandemiei de Coronavirus, România confruntându-se în prezent cu al treilea val.

„Când au ajuns la guvernare, liberalii și useriștii au încercat să arunce vina asupra PSD pentru toate motivele care le-au trecut prin minte. Și-au ascuns atunci nepriceperea invocând greaua moșternire. Dar iată cine sunt ei: Zero măsuri pentru economie, plus incompentență în gestionarea pandemiei. Din păcate pentru români, «eficiența liberal-useristă» se vede cam așa: în valul al treilea, locurile la ATI sunt ocupate, numărul celor infectați crește, responsabilitatea pentru incendiile din spitale este băgată sub preș, medicii și personalul medical din centrele de vaccinare nu și-au primit banii, campania de vaccinare este haotică, iar românii sunt puși să alerge zeci sau sute de kilometri pentru un vaccin”, a menționat parlamentarul Paul Stănescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<