14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ofițerii de la Crimă Organizată, percheziții la adrese din Caracal, Balș și Craiova. Vizați au fost traficanți de droguri

- Advertisement -

Cinci locuințe au fost luate cu asalt, joi dimineață, de ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea unui procuror DIICOT, în vizorul anchetatorilor fiind mai multe persoane bănuite de trafic și consum de droguri. În total, 26 de persoane au fost aduse la sediul SCCO pentru a fi audiate cu privire la acuzațiile care le sunt aduse.

În județul Olt au fost percheziții la adrese din Caracal și Balș, de unde au fost săltate 24 de persoane, iar în județul Dolj descinderi au fost în municipiul Craiova de unde au fost luate alte două persoane.

Ca urmare a perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate în jur de 370 de doze cu substanțe ce par a fi psihoactive, care au fost duse pentru a fi expertizate și a se stabili despre ce substanțe interzise este vorba.

Audierile în dosar au început încă de la primele ore ale dimineții, joi spre seară acestea fiind încă în desfășurare. În urma acestora, procurorul de caz va fi cel care va dispune măsurile legale în privința celor 26 de persoane.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți