11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

INFORMARE

- Advertisement -

Această informare este efectuată de: SC SC PETROSTAR COM SRL SLATINA, J28/324/1998; CUI 11091152 cu sediul în Slatina Str. Primaverii, nr. 4, Bl.FA5, Sc. H, Ap.15, jud. Olt, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de gospodarire a apelor Olt aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii de AMENAJARE TURNATORIE IN CONSTRUCTIE EXISTENTA la adresa: Str. Silozului — TIAB, FN, Slatina, jud. Olt; localizat în Mun.Slatina, Judetul Olt., realizarea lucrărilor de AMENAJARE TURNATORIE IN CONSTRUCTIE EXISTENTA Str. Silozului — TIAB, FN, Slatina,jud.Olt sunt amplasate în Mun. Slatina, Judetul Olt.

Această investiţie este NOUA.

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta următoarele ape uzate: APE UZATE MENAJERE ce se vor evacua în FOSA SEPTICA VIDANJABILA după ce au fost epurate prin SEPARATOR DE GRASIMI.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului Dl PANA MARIAN TEL: 0723020182 dupa data de 22.03.2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți