23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

5 motive să apelezi la o agenție online de pariuri

- Advertisement -

Indiferent dacă ești sau nu pasionat de pariuri sportive de mult timp, măcar o dată în viață te-ai întrebat de ce să alegi o agentie online de pariuri sportive în detrimentul alteia.

În rândurile de mai jos îți voi spune 5 motive pentru care ar trebui să alegi să pariezi online la o anumită agenție de pariuri. În primul rând, odată ce apelezi la aceste servicii, vei renunța la foaie și pix sau de mersul până la agenția din orașul tău, în același timp având și mai multe avantaje.

Avantajele de a paria la o agentie online de pariuri

  1. Primul avantaj pe care îl vei întâlni odată ce ai apelat la o agenție online este plasarea pariurilor la orice oră și indiferent de zona în care te afli. Odată ce ai acces la internet, totul va deveni mult mai ușor. Fie că vei paria live sau vei pregăti meciurile pentru ziua următoare, teama că nu vei ajunge la agenție pentru a-ți pune biletul norocos va dispărea.

Pariurile în mediul online îți oferă confortul de care ai nevoie și cu doar câteva click-uri vei avea contul pregătit pentru a primi un profit consistent. Poți paria cu ușurință de pe site-urile agențiilor sau chiar de pe aplicațiile acestora (în cazul în care agenția la care ești înscris deține o aplicație pentru telefoanele mobile).

  • Un alt avantaj pe care ți-l aduce o agentie online de pariurieste bonusul de înregistrare. Indiferent de agenția la care vei alege să pariezi online, după crearea contului vei primi de la aceasta un bonus. Este un avantaj destul de bun deoarece dacă alegi să pariezi la agențiile din orașul tău. nu vei putea profita de acest bonus atunci când pariezi.

Nu te gândi că acest bonus este singurul pe care îl vei primi în mediul online. Săptămânal sau lunar vei primi diverse bonusuri sau promoții de care să te bucuri. Dacă vrei să beneficiezi de toate bonusurile oferite de agenția respectivă. tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont și să respecți condițiile pe care le întâlnești acolo. Gândește-te că, bonusurile de înregistrare variază de la câteva sute de lei până la mii de lei.

  • Dacă alegi să pariezi la agențiile din orașul tău gândește-te că trebuie să plătești 5% din miza totală a biletului ca taxă percepută de acea agenție. Deși 5% nu reprezintă o sumă așa de mare, gândește-te că dacă aduni acest procent la fiecare bilet în parte, se poate strânge o sumă considerabilă.
  • Înainte de modernizare și trecerea în mediul online, atunci când pariai te așteptai să primești o scrisoare de la ANAF în care îți spunea că ești dator unei agenții o anumită sumă de bani. Între timp totul s-a schimbat, iar impozitarea se face direct la sursă. Mai pe scurt, agenția în care pariezi va impozita automat totul fără a mai avea tu bătăi de cap.
  • Odată ce ai ales o agenție de pariuri online poți să urmărești meciurile preferate prin live streaming și să pariezi pe echipa ta preferată în același timp. Indiferent de sportul tău preferat, ai la dispoziție live-uri din orice domeniu de care să te bucuri alături de prietenii tăi.

După ce te-ai familiarizat cu avantajele pe care le ai la oagenție onlinetotul va deveni mai ușor și îți vei putea alege o agenție care să te reprezinte și cu care să colaborezi pe termen lung. Este important să știi să pariezi responsabil, doar la operatorii licențiați și să plasezi pariuri online doar dacă ai peste 18 ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți