10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Nicușor a fost găsit, însă nu mai vrea să se întoarcă acasă la părinți

- Advertisement -

Nicușor Laurențiu Lincă, tânărul de 15 ani, dispărut de miercuri dimineață, a fost găsit teafăr în cursul dimineții de joi în locuința unei doamne care stă la marginea comunei Bârza și pe care o mai ajuta la treburile gospodărești.

Zeci de forțe de ordine, împreună cu voluntari, s-au adunat în localitate încă de miercuri seara, când mama acestuia a anunțat dispariția sa la Poliție, pentru a-l căuta pe acesta care lăsase și un bilet din care reiese că nu se simte iubit de tatăl vitreg și că ar merge la cineva.

Joi dimineața au fost reîncepute căutările lui Nicușor, peste 70 de polițiști, jandarmi, pompieri, cu un câine de urmă, dar și voluntari luând la pas întrega comună. În scurt timp avea să fie și găsit, la o doamnă care stă undeva la marginea localității Bârza, pe toată durata dispariției sale nefiind victima vreunei infracțiuni. A fost dus la sediul Poliției pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate.

Însă, adolescentul, care pare a fi traumatizat psihic, le-a declarat deja oamenilor legii că nu ar mai vrea să se întoarcă acasă, că vrea să fie dus într-un centru de protecție socială al Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Olt, iar mai apoi la persoana unde a fost găsit.

Cu doar câteva minute înainte de a fi găsit, mama lui Nicușor, care participa și ea la căutări, adresa un mesaj prin care îl ruga să revină acasă: „Te rog din suflet, vino acasă! Te căutăm ca disperaţii, te rog din suflet, vino acasă! Te iubim, mânca-ţi-aş gura, vino acasă, nu ne mai dispera, vino acasă, mami, că murim! Te rog din suflet, vino acasă, te rog eu, toate o să fie bine, nu te speria din nimic, nu se-ntâmplă nimic, vino acasă!”

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți