20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 31 de ani, mort într-un accident grav produs în Iancu Jianu

- Advertisement -

Accident grav, sâmbătă noaptea, pe un drum care tranzitează comuna Iancu Jianu. Un tânăr de 31 de ani, din județul Vâlcea, rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale singurului autoturism implicat în eveniment în care era pasager, însă la scurt timp a încetat din viață, iar șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Iancu Jianu, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu multiple leziuni.

Echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit la fața locului pentru a acorda primul ajutor tinerilor.

„Bărbatul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, a fost extras de pompierii din mașina grav avariată și preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat. Celălalt bărbat, în vârstă de 21 de ani, conștient, politraumatizat, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care acesta s-a produs. Din primele informații, șoferul, care conducea autoturismul deși avea permisul auto suapendat, ar fi pierdut controlul volanului, a părăsit drumul și a izbit violent un cămin de canalizare din beton. Acesta nu era băut.

„În urma unui apel prin 112, polițiștii rutieri s-au deplasat la locul producerii evenimentului, unde a fost găsit un autoturism grav avariat, ieșit în afara părții carosabile. Se pare că mașina ar fi fost condusă de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului a rezultat rănirea șoferului, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din păcate, pasagerul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, a decedat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți