8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Vitomirești, rănit după ce a căzut zeci de metri în gol cu mașina pe care o conducea. Vehiculul a luat foc

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani, din comuna olteană Vitomirești, a fost rănit ușor după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în localitatea Ionești, județul Vâlcea.

Evenimentul a avut loc în cursul după-amiezii de duminică și a căzut în gol zeci de metri cu autoturismul pe care îl conducea și în care se afla singur. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului mașinii într-o curbă și, pe partea stângă a râului Olt, a căzut de pe digul din aval de Centrala Hidroelectrică Ionești, de la aproximativ 30 de metri.

„Accident rutier în comuna Ionești, soldat cu o persoană (șoferul ) rănită ușor. Din primele date se pare că șoferul, un tânăr de 22 de ani, din Vitomirești, Olt, singur în mașină, se deplasa din direcția Ionești spre Olanu, când ar fi pierdut controlul volanului, într-o curbă, căzând câțiva zeci de metri în gol. A fost preluat de ambulanță, conștient”, a declarat Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În urma evenimentului, autoturismul a luat foc, iar pentru a fi stins a fost nevoie de intervenția pompierilor din cadrul ISU Vâlcea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți