22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

- Advertisement -

Bărbatul din comuna Vulpeni, căutat de pompieri și scafandri de la ISU Olt și ISU Dolj, a fost găsit după mai bine de patru ore de căutări în apele râului Olt. A fost găsit fără suflare, decesul fiind constatat de cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, care au fost solicitate să intervină și ele în zona podului rutier de peste Olt din Slatina.

De la ora 06:00 a dimineții de miercuri la fața locului au ajuns primele echipaje de salvatori, pentru a-l căuta pe bărbat, iar în jurul orei 10:20 acesta a fost găsit înecat.  

„Bărbatul a fost căutat cu două bărci cu motor, începând cu ora 06:00, iar căutările scafandrilor au durat aproximativ o jumătate de oră. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus la mal de scafandrii care l-au găsit. Era în zona unui picior al Podului Olt, adâncimea apei fiind de peste zece metri, vizibilitate de aproximativ un metru, iar temperatura apei de aproximativ 8 grade Celsius. iar decesul a fost constat de medicul de pe ambulanță”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Deși nu ar fi avut probleme în familie, bărbatul de 48 de ani s-a sinucis, totul fiind pare se premeditat de acesta. Pur și simplu, olteanul din Vulpeni nu a vrut să fie salvat, trupul său neînsuflețit fiind găsit cu mâinile și picioarele legate cu sârmă, dar și cu lanțuri, de acestea atârnând pietroaie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți