17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Încă 59 de olteni pozitivi la infecția cu noul Coronavirus. În județ nu s-au mai raportat decese

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat alte 59 de cazuri noi COVID-19, iar de la începutul pandemiei și până miercuri bilanțul total al cazurilor a ajuns la 13.689 în județul Olt. În afară de aceste îmbolnăviri, s-au mai comunicat bolnavi internați în spital retestați pozitiv la noul Coronavirus, însă autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun deces.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost zece persoane reconfirmate pozitiv cu virusul SARs-CoV-2.

Totodată, din totalul celor 13.689 de olteni diagnosticați cu infecția COVID-19, sunt 318 care au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora aveau și boli asociate grave. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai raportat miercuri niciun deces al vreunei persoane din Olt infectate cu virusul ucigaș.

La această dată, incidența cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este în județul Olt de 1,82 la mia de locuitori și se află în scenariul galben. Potrivit raportării GCS, rata de infectare este într-o ușoară scădere față de ziua anterioară.

Care este situația cazurilor în prezent

13.689 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

59 cazuri noi

12.678 persoane vindecate

153 persoane internate

21 persoane internate în secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene

534 persoane aflate în izolare la domiciliu

675 persoane aflate în carantinare la domiciliu

49.496 teste efectuate de la începutul pandemiei, 316 fiind în ultima zi

318 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți