12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

CONVOCATOR

- Advertisement -

Administratorul unic al S.C. ALUTUS S.A. cu sediul in Slatina, str. Silozului , nr.3, jud. Olt, J28/53/1991, CUI 1522630, in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 republicata si ale Actului constitutiv al Societatii, convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, care va avea loc la Oradea, Piata Cetatii, nr.18, jud. Bihor, in data de 21.05.2021, ora 14 cu urmatoarea ordine de zi:

  1. Aprobarea Raportului Administratorului unic pentru anul 2020, pe baza bilantului intocmit la 31.12.2020.
  2. Aprobarea Raportului Comisiei de Cenzori pentru anul 2020.
  3. Aprobarea bilantului, a contului de profit si pierderi si a anexelor pentru anul 2020.
  4. Aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli pe anul 2021.
  5. Prelungirea mandatului Administratorului unic al societatii si/sau numirea unui nou administrator unic.

5. Prelungirea mandatelor cenzorilor societatii si/sau numirea unor noi cenzori.

Data de referinta pentru actionarii indreptăţiţi sa fie inştiinţaţi şi sa voteze în cadrul adunării generale este data de 07.05.2021.

In cazul in care cvorumul de sedinta nu va fi intrunit in data de 21.05.2021, se convoaca adunarea generala a actionarilor pe data de 22.05.2021, la aceeasi adresa, la aceeasi ora si cu aceeasi ordine de zi

Incepand cu data publicarii convocatorului in Monitorul Oficial, documentele si materialele informative referitoare la ordinea de zi se pot consulta si / sau procura contra cost de la sediul societatii. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul societatii, la numarul de telefon 0249-434117 sau pot fi solicitate la adresa de email „sch_liana@yahoo.com„.

Actionarii persoane fizice pot participa la adunarea generala a actionarilor direct prin reprezentani, conform prevederilor legale, pe baza unor procuri speciale. Actionarii pot obtine modele de procură speciala de la sediul societatii incepând cu data convocarii. Procurile speciale vor fi depuse / transmise la sediul societatii pana la data de 19.05.2021; procurile depuse dupa aceasta data nu vor luate in considerare. Actionarii persoane juridice pot participa la adunarea generala a actionarilor prin reprezentantul lor legal sau prin persoana careia i s-a delegat competenta de reprezentare, pe baza unei imputerniciri care va contine toate elementele de identificare ale persoanei juridice si ale persoanei imputernicite.

In cazul in care la data desfasurarii adunarii generale ordinare va fi institutita starea de alerta/urgenta, actionarii persoane fizice isi vor exprima votul in cadrul adunarii generale a actionarilor doar prin intermediul buletinelor de vot prin corespondenta care vor fi completate fie personal, fie de catre persoana careia i s-a delegat competenta de reprezentare, pe baza unei imputerniciri sau a unui mandat special care va contine toate elementele de identificare ale persoanei fizice si ale persoanei imptiternicite care si-a exprimat votul. De asemenea, actionarii persoane juridice isi vor exprima votul in cadrul adunarii generale a actionarilor doar prin intermediul buletinelor de vot prin corespondenta care vor fi completate fie de catre reprezentantul legal, fie de catre persoana careia i s-a delegat competenta de reprezentare, pe baza unei imputerniciri sau a unui mandat special care va contine toate elementele de identificare ale persoanei juridice si ale persoanei imputernicite care si-a exprimat votul. Buletinele de vot prin corespondenta vor fi depuse/transmise la sediul societatii pana la data de 19.05.2021; Buletinele de vot depuse dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

ADMINISTRATOR UNIC
ROMOCEA MARCEL

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți