11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu la noua secție de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Mai mulți pacienți s-au intoxicat cu fum, alții au fost evacuați

- Advertisement -

Un incendiu s-a produs miercuri dimineață pe noua secție de Pshiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar la fața locului s-au deplasat pentru a interveni mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Serviciul de Ambulanță Județean Olt, dar și echipaje de la Poliție și Jandarmerie.

Din primele informații, incendiul s-ar manifesta la clădirea în care funcționează secția de pe strada Trandafirilor din Slatina, degajări mai mari de fum fiind vizibile în partea din spate a acesteia.

Ar fi vorba și de șase persoane persoane intoxicate cu fum, care deja au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina. Alte 30 ar fi fost deja evacuate și starea lor de sănătate este una bună.

În total, pe secție erau internați 36 de pacienți.

Primele date oficiale venite de la Inspectoratul general pentru Situații de Urgență arată că incendiul produs la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina a fost lichidat.

„Acesta s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter și etaj 1 și a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Până la acest moment, au fost evacuate 36 persoane, dintre care șase persoane au fost intoxicate cu fum și au fost transportate la UPU Slatina. Se continuă operațiunile de căutare”, transmite IGSU.

Pentru gestionarea situației actionează: ISU Olt – patru mașini stingere, o Autoscară, o descarcerare, șapte ambulanțe SMURD, șase ambulanțe SAJ; ISU Dolj: o mașină stingere, o autospecială transport victime multiple, două ambulanțe SMURD, un Spital Mobil; ISU Teleorman: o autospecială transport victime multiple, două Ambulanțe SMURD; ISU Vâlcea: două ambulanțe SMURD.

Revenim cu detalii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți