32.2 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

Poștașii încep distribuirea tichetelor sociale de Paște. Sunt peste 4.300 de beneficiari în Slatina

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că de joi, 22 aprilie, a demarat acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Paște, operațiunea derulându-se prin intermediul angajaților Poștei Române. Din numărul total de 4.403 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, tichetele sociale vor fi primite propriu-zis de puțin peste 4.300 persoane, respectiv 4.348.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 1 – 26 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei per beneficiar (câte zece tichete a câte 10 lei fiecare n.r.), vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 136 de unități comerciale de pe raza municipiului, mai transmit reprezentanții Primăriei.

Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți