10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducere nouă la Spitalul Slatina, începând de marți. Angela Nicolae, numită în funcția de manager

- Advertisement -

Fostul prefect al județului Olt Angela Nicolae, care în prezent îndeplinea funcția de șef Serviciu Resurse Umane în cadrul Consiliului Județean Olt, va prelua marți funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Informația privind numirea sa pe post a fost confirmată de Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, instituție administrativă în subordinea căreia se află cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Până acum, Angela Nicolae a mai fost aproape de Spitalul Slatina, fiind președinte al Consiliului de Administrație al unității medicale, ca și reprezentant al CJ.

Prefect de Olt în perioada august – decembrie 2019, noul manager al SJU Slatina, Angela Nicolae, îl înlocuiește din funcție pe Dan Stana care a fost director interimar al spitalului după ce fostul manager Cătălin Rotea a fost ales în funcția de primar al orașului Balș. După această perioadă, Stana își va relua funcția de director administrativ și resurse umane de la nivelul aceleiași unități medicale, pe care o ocupa înainte de a fi manager interimar.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți