10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doi răniți pe strada Drăgănești din Slatina. O motocicletă a fost lovită de un autoturism

- Advertisement -

Un accident de circulație, în urma căruia două persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale, a avut loc luni seara la ieșire din municipiul Slatina spre Brebeni, pe strada Drăgănești.

Din primele date, se pare că șoferul unui autoturism nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga și a izbit în plin o motocicletă. În urma impactului, conducătorul motorului, dar și pasagera din mașină, au fost răniți, fiind transportați la spital.

„În această seară (luni n.r.) Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Slatina. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la fața locului, unde a fost găsit un autoturism și o motocicletă avariate. Două persoane, motociclistul și pasagera dreapta față din autoturism fiind transportați la spital”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Paramedici SMURD și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au acordat primul ajutor victimelor.

„Pompierii SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale răniților. În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă, patru persoane fiind monitorizate la locul evenimentului. Conducătorul motocicletei, din Slatina, a fost preluat de echipajul medical de pe ambulanță, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Echipajul SMURD a preluat și transportat UPU Slatina o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Slatina, pasageră în autoturism, cu plagă superficială în zona gâtului și dureri lombare”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, motociclistul neputând fi testat din cauza leziunilor suferite.

Oamenii legii au deschis dosar penal în cauză și efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii desfășoară în continuare activități specifice pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți