19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Casieriile CAO, închise în zilele de Paște

- Advertisement -

Începând cu data de 30 aprilie și până pe 3 mai, inclusiv, toate casieriile Companiei de Apă Olt vor fi închise. Însă, echipele de intervenție ale companiei vor fi la datorie în perioada Sărbătorilor de Paște, în cazul apariției vreunei avarii la sistemul de alimentare cu apă și canalizare acționând cu promptitudine.

Chiar dacă casieriile CAO vor fi închise în Vinerea Mare, dar și în zilele de Paște, beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti facturile prin aplicația CAOmobile, o modalitate rapidă și mai sigură de plată, având în vedere contextul epidemiologic actual (pandemia COVID-19).

În cazul apariției unor probleme la rețelele de apă și canal, echipele de intervenție ale companiei asigură permanență și se vor deplasa în zonele cu probleme pentru a remedia defecțiunile.

„Compania de Apă Olt asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim zile de sărbătoare cu sănătate, liniște și bucurii!”, au transmis reprezentanții CAO.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți