2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mămicile din Slatina, avertizate pe un grup de Facebook după ce fetița uneia dintre ele a fost abordată de un bărbat la un loc de joacă

- Advertisement -

Alertă în municipiul Slatina. Așa sună mesajul postat pe grupul de socializare „Mămici din Slatina” de o femeie a cărei fată, în vârstă de doar 8 ani, a fost abordată de un bărbat la un loc de joacă din Cartierul Steaua al localității și care a reușit să o facă să-l însoțească și să plece din parc. Copila a avut noroc cu sora ei mai mare, care o supraveghea de la geamul apartamentului în care stăteau.

Avertismentul a fost postat marți seara pe grupul de Facebook și în doar câteva ore a strâns sute de comentarii, dar și sute de aprecieri, cele mai multe negative având în vedere ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu fetița, mama acesteia spunând că fapat s-a petrecut în dimineața zilei de luni.

„Mămici din Slatina aveţi mare grijă. Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi la locul de joacă. Ieri (luni n.r.), la ora 11:00, fetița mea de 8 ani a fost interogată şi luată de un bărbat cam de 40 ani, 1,60 metri, cu dinţii de jos foarte urâți. A fost salvată de sora ei care o urmărea pe geam. Poliția nu l-a găsit deşi s-au mişcat repede”, este postarea femeii pe Grupul „Mămici din Slatina”.

Deși a intervenit cu promptitudine, Poliția nu îi dăduse mamei copilei de 8 ani informații noi cu privire la individ nici după mai bine de 24 de ore. Potrivit femeii, bărbatul nu a putut fi identificat deoarece a avut mereu o glugă pe cap și a stat și cu spatele la camera de supraveghere din zonă, știind probabil acest lucru și dorind să nu se afle cine este.  

Individul încă necunoscut i-a pus mai întâi întrebări cu privire la părinții săi, iar apoi i-a spus că vrea să ajungă la etajul 2 al unui bloc de pe lângă locul de joacă și să îl ducă până acolo. Însă, a reușit să scape din mâinile acestuia, sora ei mai mare urmărit ceea ce face în parc de la fereastra locuinței în care stau.

„A luat-o pe fată la întrebări: «Unde-i mami? Unde-i tati?», «La serviciu»; Şi tu unde eşti la şcoală? (…)», şi i-a spus fata tot. Şi câţi ani are, cum o cheamă (…). «Vreau să ajung la etajul 2. Mă duci şi pe mine?», asta i-a cerut fetei. La etajul 2 în scara în care locuim. A luat-o după umeri şi fata cea mare l-a văzut din casă şi a ieşit imediat. N-a apucat decât să intre în scară, avem şi intrare şi ieşire. Şi fata cea mare a strigat-o pe cea mică, iar el s-a speriat, a luat-o la fugă şi a ieşit pe cealaltă ieşire”, a declarat mama fetei jurnaliștilor de la Adevărul Slatina.

Poliţiștii au fost sesizați imediat, au venit la fața locului și, împreună cu copilele și mama lor, l-au căutat prin preajmă, însă s-a făcut nevăzut. Înainte de a o aborda pe fată, a mai încercat să facă la fel și cu un băiat, tot în vârstă de 8 ani. La început, individul reușise să îl atragă, dar a reușit să fugă de acesta după ce s-a speriat când i-a văzut dantura și a asociat totul cu imagini din filmele cu rău făcători.

Acum, femeia așteaptă ca Poliția să îi dea vești cu ce s-a mai întâmplat în acest caz, dar până a le primi a vrut să povestească pățania sa și altor mămici din Slatina, alertându-le pe acestea cu ce ar putea păți și copiii lor la locul de joacă.

Polițiștii slătineni sunt cei care fac cercetări cu privire la evenimentul care a avut loc în Cartierul Steaua. „La nivelul Poliției municipiului Slatina au fost demarate verificări în vederea identificării persoanei respective și stabilirea situației de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți