9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doar 12 cazuri noi de Coronavirus în județ, anunțate în ultima zi

- Advertisement -

O nouă zi, o nouă creștere a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 raportate de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică în județ. 12 cazuri COVID-19 au fost comunicate miercuri, iar de la începutul pandemiei bilanțul total al cazurilor a ajuns la 14.496. Din fericire, nu am mai avut niciun pacient internat în spital cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea noului Coronavirus și este a doua zi în care autoritățile centrale nu au mai raportate decese în Olt.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării bolnavilor internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore nu au fost persoane reconfirmate pozitiv la infecția cu virusul ucigaș.

Totodată, sunt și 375 de olteni care au fost diagnosticați cu SARS-CoV-2 și au murit de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și boli asociate grave. Miercuri a fost a doua zi consecutivă în care oficialii de la Centru nu au mai anunțat decese.

Iar în privința incidenței COVID-19, cumulată la 14 zile, aceasta este la ora actuală de 0,47 la mia de locuitori, județul Olt fiind în continuare în scenariul galben. Cifrele arată că în ultima zi rata de infectare a rămas identică cu cea din ziua anterioară.

Situația epidemiologică la zi

14.496 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

12 cazuri noi

13.913 persoane vindecate de la începutul pandemiei

48 persoane internate

13 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă a spitalelor oltene

159 persoane aflate în izolare la domiciliu

213 persoane aflate în carantinare la domiciliu

58.099 teste efectuate de la începutul pandemiei, 276 fiind în ultimele 24 de ore

375 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți