10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Cursuri gratuite de formare profesională pentru 56 de olteni fără loc de muncă, în iunie

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează luna viitoare patru cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din judeţ care beneficiază de aceste facilităţi. La programele din iunie sunt aşteptaţi 56 de olteni care în prezent nu au un job şi urmează a fi calificaţi în diverse domenii de activitate.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, a declarat că principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri luna viitoare sunt infirmieră – 14, competențe în limba română – 14, femeie de serviciu – 14 și îngrijitor spații verzi – 14.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a adăugat reprezentantul instituției.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Dinu Lipatti, nr. 48, sau la telefon 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți