11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Program prelungit la vaccinarea anti COVID din maşină de la centrul din Parcul Tineretului Slatina

- Advertisement -

Se modifică programul de funcţionare al centrului de vaccinare împotriva noului Coronavirus Drive-Through amenajat în Parcul Tineretului din municipiul Slatina. Acest lucru se va întâmpla în perioada 29 mai – 1 iunie, inclusiv, în intervalul orar 09:00 – 21:00, şi nu aşa cum s-a întâmplat până acum, între orele 14:00 – 21:00, în fiecare zi a săptămânii.  

Altfel spus, slătinenii, şi nu doar ei, se pot prezenta pentru a se vaccina din maşină începând de sâmbătă şi până marţi, în intervalul orar 09:00 – 21:00, şoferii şi pasagerii aflaţi în autoturismele conduse de aceştia având posibilitatea de a se imuniza cu produsele biologice Pfizer-BioNTech şi Janssen (Johnson & Johnson).

Prefectul de Olt Florin Homorean a fost cel care a făcut anunţul, acesta spunând şi câteva dintre măsurile de relaxare de care se vor putea bucura locuitorii judeţului începând de marţi, 1 iunie. Însă, pentru a lua parte la acestea invitaţii trebuie să fie vaccinaţi.

„1 iunie 2021 vine cu o serie de măsuri de relaxare: evenimente private în spaţii închise şi deschise, conferinţe în spaţii închise, locuri de joacă în spaţii închise. Pentru a participa la astfel de evenimente trebuie să ne vaccinăm în număr cât mai mare. Ne vaccinăm pentru a învinge pandemia! Oltul se vaccinează! Oltul este responsabil!”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Centrul Drive-Thru din Parcul Tineretului Slatina a fost inaugurat în data de 14 mai, iar până la această dată s-au vaccinat aici 1.031 de persoane, 481 fiind cu serul de la Pfizer şi 550 cu serul de la Johnson & Johnson.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți