14.1 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

CAO a deschis șantiere în opt localități

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a dat startul unor proiecte de investiții în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”, șase șantiere fiind deschise la această dată în opt localități.

Sunt proiecte în derulare la nivelul localităților Slatina, Piatra Olt, Găneasa, Drăgănești Olt, Șerbănești, Crâmpoia, Vișina și Scornicești.

„Se lucrează pe strada Vintilă Vodă din Slatina unde se reabilitează și extinde rețeaua de alimentare cu apă. La Piatra Olt și Găneasa se extinde rețeaua de canalizare. Au început lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare și în orașul Dragănesti Olt. Încep lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în comunele Șerbănești și Crâmpoia. În comuna Vișina se lucrează la extinderea rețelei de alimentare cu apă. Săptămâna aceasta încep lucrările pentru reabilitarea și extinderea infrastructurii de apă și canal în orașul Scornicești”, transmit reprezentanții Companiei de Apă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți