10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Altercație cu cuțite în zona Fântânii Speranței din Slatina. Un jandarm a scos pistolul pentru a-i opri pe scandalagii

- Advertisement -

Un jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a fost la un pas de a folosi armamentul din dotare pentru a aplana un incident izbucnit între patru tineri în zona de flori din dreptul blocurilor CAM de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina. Un tânăr, care avea un cuțit asupra sa, era urmărit de alți trei tineri înspre Fânta Speranței de lângă Poștă, iar pentru a-l opri să nu atace omul legii a scos pistolul și l-a somat să lase arma albă din mână, fără a-l folosi.

Zis și făcut, însă la controlul corporal a celorlalți trei tineri implicați în altercația ce a avut loc în noaptea de luni spre marți, jandarmii olteni au mai găsit un alt cuțit.  

„În data de 15 iunie, în jurul orei 02:30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a intervenit pentru aplanarea unui conflict, oprind un tânăr care avea pe urmele sale alți trei. În momentul în care jandarmii s-au apropiat de cel urmărit, au observat că acesta avea în mână un cuțit. Pentru că era agitat și nu coopera, unul dintre jandarmi a scos pistolul din toc și l-a somat să lase cuțitul din mână. Acesta a fost și momentul în care a intervenit un alt jandarm și a reușit să-l deposedeze de cuțit. În urma efectuării controlului corporal și asupra celorlați trei tineri, s-a mai găsit un cuțit. Armamentul din dotare nu a fost folosit de jandarm”, a declarat Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Reprezentantul IJJ Olt a declarat că scandalagii au ajuns la Poliție, fiind amendați: „Toți tinerii au fost conduși la sediul poliției unde au fost sancționați contravențional pentru tulburarea liniștii publice și provocare de scandal. Nici unul dintre cei implicați în incident nu prezentau semne vizibile de agresiune. De asemenea, nu s-a depus nicio plângere”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți