15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Doar trei cazuri noi de Coronavirus, comunicate în județ

- Advertisement -

Sunt deja 14.601 persoane din Olt diagnosticate cu infecția cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate de Grupul de Comunicare Strategică. Marți s-au raportat numai trei cazuri noi COVID-19. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun oltean răpus de această boală.

Cifrele Grupului de Comunicare Strategică arată că, distinct de îmbolnăvirile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în unitățile medicale din județ, în ultima zi o singură persoană a fost reconfirmată pozitiv cu virusul ucigaș.  

Din totalul de 14.601 olteni diagnosticați cu Coronavirus, sunt 388 care au încetat din viață din această cauză de la începutul pandemiei, însă majoritatea lor aveau și comorbidități. Marți nu s-a comunicat niciunul dintre decesele acestora.

Potrivit datelor oficialilor de la Centru, incidența COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,09 cazuri la mia de locuitori în județul Olt și continuă să se afle în scenariul verde. Față de ziua precedentă, rata de infectare a rămas constantă.

Date la zi despre infecțiile cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate în Olt

14.601 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
3 cazuri noi
14.182 cazuri vindecate de la începutul pandemiei
6 persoane internate
1 persoană internată pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă
25.persoane aflate în izolare la domiciliu
33 persoane aflate în carantinare la domiciliu
63.933 teste efectuate de la începutul pandemiei, 264 fiind realizate în ultimele 24 de ore
388 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți