11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Premierul Florin Cîțu, alături de candidatul PNL Olt la Primăria Deveselu

- Advertisement -

Eveniment important vineri în cadrul campaniei electorale desfășurată de Marius Iulian Aliman, candidatul Partidului Național Liberal Olt la fotoliul de primar al comunei Deveselu, unde pe data de 27 iunie au loc alegeri locale parția pentru ocuparea acestei funcții.

Liberalul a avut alături pe platoul din fața școlii din localitate politicieni importanți de la nivel județean, dar și național. Florin Vasile Cîțu, prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă, ministru al Apărării Naționale, Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, dar și Gigel Știrbu, deputat și vicepreședinte regional regiunea Sud – Vest Oltenia, s-au numărat printre susținătorii lui Marius Aliman, nimeni altul decât fiul fostul edil din Deveselu, Ion Aliman, care la alegerile locale din septembrie a fost din nou votat de majoritatea alegătorilor din această localitate pentru a ocupa postul, deși înainte cu câteva zile de ziua scrutinului electoral murise, fiind diagnosticat cu infecția COVID-19.

„Marius, felicitări pentru curaj, în primul rând. Să intri în administraţia publică, să intri într-o bătălie din asta, îţi trebuie curaj. Eu spun că partea uşoară este această competiţie, această campanie, să câștigi primăria. Partea grea este să livrezi, să livrezi pentru aceşti oameni. Eu sunt astăzi (vineri n.r.) aici să spun că te voi ajuta şi te voi ajuta în demersul tău să livrezi, dar depinde foarte mult de tine să te ţii de promisiune. Şi aici, de faţă cu aceşti oameni, eu sunt aici să te susțin, dar tu trebuie să garantezi că vei face ceea ce ai promis. Aceşti oameni merită tot efortul tău, ai intrat în această bătălie, trebuie să mergi până la capăt”, este mesajul de susținere pe care premierul Florin Cîțu l-a transmis candidatului PNL de la Deveselu unde de duminică, într-o săptămână, vor avea loc din nou alegeri pentru funcția de primar.

Prezent la eveniment, și senatorul liberal de Olt Liviu Voiculescu a avut câteva cuvinte de susținere pentru candidatul PNL Marius Aliman.

„Pentru orice candidat, o campanie electorală nu este deloc ușoară. Este nevoie de efort, muncă, dedicare și mai ales de sprijin din partea echipei alături de care merge la drum. Iar atunci când însuși premierul României își arată deschiderea și suportul pentru ideile și proiectele de dezvoltare cu care un candidat se prezintă în fața comunității sale, este un plus de energie. Candidatul nostru la Primăria Deveselu, Marius Iulian Aliman, a primit astăzi (vineri n.r.) o doză în plus de încredere și îmbărbătare de la premierul Florin Cîțu, care a promis tot sprijinul guvernamental pentru realizarea proiectelor cu care acesta vine în fața deveselenilor. Și-a asumat însă și o mare responsabilitate, o dată ajuns primar al Deveselului: să își respecte angajamentele pe care le-a garantat astăzi în cadrul vizitei șefului guvernului. Determinarea, hotărârea și viziunea lui inovatoare îl vor ajuta!”, a spus președintele PNL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți