10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Casieriile CAO, închise luni

- Advertisement -

21 iunie este declarată zi liberă legală, fiind a doua zi de Rusalii, motiv pentru care toate casieriile Companiei de Apă Olt vor fi închise. Însă, clienții CAO pot plăti facturile la serviciile de alimentare cu apă și canalizare prin aplicația CAOmobile.  

„Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile, o modalitate rapidă și mai sigură de plată, având în vedere contextul epidemiologic (pandemia COVID-19 n.r.)”, se arată într-un comunicat remis de companie.

Reprezentanții CAO mai transmit că luni vor fi totuși echipe de intervenție care asigură permanența și sunt gata să intervină în orice moment dacă vor exista avarii la rețele.

„Compania de Apă Olt asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419”, mai precizează compania.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți