14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

AJOFM Olt organizează bursa locurilor de muncă la Casa Tineretului din Slatina

- Advertisement -

După o perioadă îndelungată în care nu a mai avut loc nicio bursă a locurilor de muncă din cauza pandemiei COVID-19, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt anunță că va organiza una marți, 29 iunie, cu începere de la ora 09:45. Locaţia de desfăşurare a bursei este Casa de Cultură a Tineretului din municipiul Slatina, cu sediul pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 1.

„Organizarea bursei locurilor de muncă este una dintre măsurile active destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, aflată mereu în atenţia Agenţiei Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, se arată într-un comunicat de presă remis de AJOFM Olt.

Agenţia de Șomaj Olt a demarat déjà acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei până vineri, 25 iunie, ora 12:00, la sediul instituţiei din Slatina, cu sediul în strada Prelungirea Crisan, nr. 2, sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432.276.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți