13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O singură amendă și un avertisment, în urma scrutinului electoral din localitatea Deveselu

- Advertisement -

Alegerile locale parțiale din comuna Deveselu s-au încheiat, iar pe toată derularea acestora nu au fost semnalate probleme deosebite din punct de vedere al asigurării ordinii şi liniştii publice. Până la închiderea secțiilor de vot, polițiștii olteni s-au sesizat din oficiu în două cazuri, cu privire la continuarea propagandei electorale în mediul online, în urma cercetărilor fiind dată o sancțiune contravențională, dar și un avertisment.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Deveselu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul zilei de duminică, în mediul online, pe două conturi de socializare, au fost postate mesaje de susţinere cu caracter electoral. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificați doi bărbați, unul din comuna Deveselu și altul din comuna Sprâncenata, care au postat mesajele. Primul a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia, iar cel de-al doilea cu avertisment.

„Toate sesizările referitoare la posibilele fapte care au legătură cu procesul electoral au fost verificate cu promptitudine și responsabilitate, efectivele teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne asigurându-se că nu sunt încălcate normele legale. Misiunea efectivelor ministerului va continua și după ora 21:00, ora de încheiere a procesului de votare, acestea rămânând în dispozitiv pentru a asigura paza buletinelor de vot, a proceselor-verbale și a celorlalte materiale necesare procesului de vot pe timpul transportului lor către biroul elctoral de circumscripție”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți