15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tragedie la intrarea în municipiul Caracal. Un bărbat acroșat de tren, a căzut de pe pasarela CFR și a murit la Spitalul Craiova

- Advertisement -

Un bărbat de 64 de ani, din municipiul Caracal, și-a pierdut viața vineri noaptea la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, după ce a căzut de pe pasarela CFR de la intrarea în localitate, în urma acroșării acestuia de către un tren.

Paramedici SMURD, dar și echipaje de salvatori ale Serviciului de Ambulanță Olt, au intervenit la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimei.

„Pompierii SMURD Caracal și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit seara trecută (vineri n.r.), în jurul orei 21:00, la ieșirea din municipiul Caracal spre Slatina, la o persoană căzută de pe o pasarelă CFR. Pacientul, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, politraumatizat. Bărbatul a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Caracal”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Din păcate, acesta a decedat la scurt timp la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. „L-am găsit căzut sup podul de cale ferată de la intrarea în municipiul Caracal. Era în stare gravă și după ce am ajuns cu el la CPU al Spitalului Caracal, am fost trimiși direct la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Craiova, unde a murit. Avea politraumatism, traumatism cranio-cerebral, fracturi la ambele gambe, posibil să fi murit din cauza hemoragiei interne”, spun cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Olt care au intervenit la locul producerii evenimentului.

Și polițiștii au ajuns la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili care au fost împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

„La data de 2 iulie, ora 21:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment feroviar, pe raza municipiului Caracal. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal și Biroului Județean de Transporturi Olt, aceștia constatând faptul că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe podul de cale ferată de la intrarea în localitate, ar fi fost acroșat de un tren, ulterior căzând pe carosabilul Drumului Național 64. În urma coliziunii, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă și continuă ancheta pentru stabilirea cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți