12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal la Strejești. Un autocamion, un autoturism și un tractor au intrat în coliziune, iar unul dintre șoferi a murit pe loc

- Advertisement -

Un bărbat de 74 de ani, din comuna Strejești, și-a pierdut viața, marți seara, în urma unui accident de circulație grav produs pe Drumul Național 64, în apropierea localității. Bătrânul conducea un tractor, în evenimentul rutier mai fiind implicate un autocamion și un autoturism.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, dar și de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au intervenit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale tuturor celor trei conducători auto, însă tractoristul a fost găsit cu leziuni imcompatibile cu viața.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Naţional 64, în zona localității Strejești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accident rutier. La fața locului a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident au fost implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii. La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Pompierii au intervenit în zonă și pentru a spăla carosabilul de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Și polițiștii rutieri au ajuns la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți