Județul Olt, tranzitat în următoarele zile de un transport agabaritic

Un transport cu depășiri a plecat miercuri de la Sibiu și ar urma să ajungă pe 21 iulie la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, județul Teleorman. Din această cauză, în zilele următoare vehiculul, care transportă un agregat pentru export, va tranzita și mai multe tronsoane de drum din județul Olt.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, traseul urmat de transportul agabaritic este Sibiu – A1 – DN1 – DN7 – DN7CC – DN7 – DN67 – DN64 – DN67B – DN65C – DN65F – DN65 Slatina – DN65A – Turnu Măgurele – DN52 – Turnu Măgurele PTF (județul Teleorman).

„Lățimea maximă a vehicului este 3,20 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate Ordonanța de Urgență a Guvernului 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 kilometri pe oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, se arată într-un comunicat remis de CNAIR.

Sursa citată mai arată că informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<