15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Ofițerul Mihai Mihalache, singurul candidat înscris la concursul pentru șefia IPJ Olt

- Advertisement -

Împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt la 16 iunie 2020, iar din 16 iunie 2021 împuternicit adjunct al aceleiași instituții din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, comisarul șef de poliție Mihai Ion Mihalache este singurul candidat care s-a înscris la concursul pe care Inspectoratul General al Poliției Române în organizează în data de 10 august pentru ocuparea funcției de inspector șef al Poliției oltene.

Cererile de participare la concurs au putut fi depuse pe adresa de e-mail a Poliției Române până luni după-amiază, ofițerul Mihai Mihalache confirmând faptul că este singurul înscris.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura pe 10 august la sediul Poliției Române, după următorul grafic: instructajul candidaților – ora 14:00; desfășurarea interviului pe subiecte profesionale – ora 14:15; afișarea grilei de apreciere – la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat; afișarea rezultatelor – după ora 16:00.

Perioada limită de depunere a eventualelor contestații este de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv data de 11 august. Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în zilele de 12 și 13 august. Afișarea tabelului cu rezultatele finale este în perioada 12 – 16 august 2021, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7.

La nivelul IPJ Olt, comisarul șef de poliție Cătălin Florescu a fost ultimul comandant al instituției care a ocupat funcția prin concurs. Era inspector șef încă din anul 2013, prin împuternicire, iar din 2014 a ocupat postul câștigând concursul organizat de IGPR. În luna octombrie 2017 avea să ocupe funcția de director al Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatina, iar de la acea dată și până acum, adică timp de aproape patru ani, funcția de inspector șef al Poliției Olt a fost ocupată doar în baza împuternicirilor făcute de mai marii MAI de la Centru.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți