CAO – investiții pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu și Aleea Oltului din Slatina. Trafic închis pentru efectuarea lucrărilor în zonă

Compania de Apă Olt continuă investițiile pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”. S-a dat startul lucrărilor pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu la extinderea rețelei de distribuție și la reabilitarea conductei de aductiune, iar pe Aleea Oltului, Compania dr Apă Olt va extinde rețele de apă și canalizare.

Potrivit unui comunicat remis de CAO, până luni, 26 iulie, circulația rutieră va fi închisă pe segmentul de drum cuprins între strada Ionașcu și până pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, în dreptul statuii Ecaterinei Teodoroiu. În aceste zile, circulația este deviată, în dublu sens, pe tronsonul care face legătura între străzile George Poboran și 13 Decembrie.

„Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să aleagă variante de ocolire pentru a evita ambuteiajele! Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța de mâine!”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<