15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

TIR în flăcări pe o stradă din partea de jos a orașului Slatina. Circulația a fost deviată

- Advertisement -

Un autotren a fost cuprins de flăcări, miercuri dimineața, în jurul orei 10:30, pe strada Ionașcu din partea de jos a municipiului Slatina, motiv pentru care traficul rutier a fost blocat în zonă pentru câteva zeci de minute, iar mai apoi deviat.

Incendiul s-a manifestat în zona roților autovehiculului. Mai exact, a avut loc explozie la roata remorcii autotrenului, iar prelata a luat foc, la fața locului deplasându-se pentru a-l stinge două autospeciale de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Slatina. În zonă s-a deplasat și un echipaj al paramedicilor SMURD, dar din fericire în urma evenimentului nu au fost victime și s-au înregistrat doar pagube materiale.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, încărcat cu material ignifug utilizat la producerea fibrei optice. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile de la remorca autocamionului. Incendiul a fost localizat și lichidat rapid, fiind distrusă parțial remorca autocamionului. Cauza probabilă a incendiului a fost frecarea mecanică”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Și un echipaj al Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina a ajuns la fața locului pentru cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

TIR-ul care a luat foc venea dinspre Craiova către Slatina, motiv pentru care traficul de pe strada Ionașcu a fost deviat pe strada George Poboran.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți