Senatorul PSD Mirea, despre cum a fost prima jumătate a anului: “A produs cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!”

Siminica Mirea, senator de Olt al Partidului Social Democrat, a făcut o nouă declarație politică, de data aceasta aducând în discuție cum a fost prima jumătate a acestui an pentru români, spunând că “a produs cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!”.

“Așa cum am amintit în repetate rânduri aici, în spațiul online, PSD a atras atenția asupra acestui subiect tot timpul, din cauza semnalelor nefavorabile. Actuala guvernare trebuie să dea dovadă de implicare și umanitate, iar deciziile prin care se oferă ajutorul celor care nu mai pot face față scumpirilor să fie urgente. Tocmai de aceea, este extrem de necesar ca legea consumatorului vulnerabil să fie adoptată!”, spune parlamentarul social democrat.

Senatorul Siminica Mirea a mai declarat că alături de colegii social democrați insistăm ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată.

“Din nefericire, ceea ce se întâmplă în prezent denotă încă o dată nepăsarea și neștiința de care actuala guvernare dă dovadă”, a adăugat parlamentarul oltean.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<