10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă serie de peste o sută bilete de tratament puse la dispoziție beneficiarilor din județul Olt

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt transmite că a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 11 a anului 2021. Sunt astfel peste o sută de bilete la băi vacante pentru penisonarii și asigurații sistemului public de pensii din județul Olt, acestea fiind în stațiuni balneare de la munte sau de pe litoralul Mării Negre, cele mai multe fiind în Căciulata și Olănești, respectiv câte 16.  

Mai exact sunt 102 bilete de tratament disponibile în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA și în unitățile hoteliere cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 28 – 31 august și sunt repartizate astfel: șapte în Amara, șase în Bala, unu în Baziaș, 16 în Căciulata, patru în Călimănești, șase în Covasna, unul în Eforie Nord, patru în Felix, două în Geoagiu, 15 în Govora, nouă în Herculane, două în Mangalia, două în Neptun, 16 în Olănești, două în Pucioasa, șapte în Saturn și două în Techirghiol.

În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear, iar pensionarii achită pentru un bilet de tratament doar jumătate din cuantumul pensiei. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele pentru băi de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 23 august 2021, inclusiv, iar pensionarii și asigurații sistemului public de pensii olteni care se află pe diagramă și nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu.

Iar în cazul în care rămân bilete de tratament disponibile acestea se vor afișa în data de 24 august și se vor vinde ziua următoare, 25 august 2021.                                       

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți