15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi băuți la volan, depistați la Schitu și Slatina

- Advertisement -

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce, în acest sfârșit de săptămână, au fost depistați conducând autoturisme în trafic, într-o stare avansată de ebrietate. Unul dintre șoferi este din Vâlcele și avea o alcoolemie de peste un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri spun că acesta a refuzat să-i fie recoltate și probe biologice de sânge pentru a-i stabili alcoolemia.

„La data de 28 august, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Perieți au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism în comuna Schitu, având o concentrație alcoolică de 1,25 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

În aceeași zi, și polițiștii din municipiul Slatina au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Perieți, în timp ce conducea un autoturism în Slatina, având o concentrație alcoolică de 0,67 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Și acest conducător auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, pe numele șoferilor s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți