11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

A doua sesiune parlamentară din acest an, la start. Senatorul Mirea: „Voi rămâne același om implicat și dedicat cetățenilor”

- Advertisement -

De miercuri, 1 septembrie, a debutat a doua sesiunea parlamentară a anului 2021 la nivel Senatului României și Camerei Deputaților. La început de drum în noua sesiune, Siminica Mirea, senator de Olt al Partidului Social Democrat, a venit și cu o declarație politică, spunând că în ceea ce o privește va rămâne același om implicat și dedicat cetățenilor.

Potrivit parlamentarului oltean, miercuri, începând cu ora 13:00, programul a fost structurat în Ședința Biroului Permanent și cea a Comitetului liderilor grupurilor parlamentare, urmând ca de la ora 14:00, respectiv 15:00, să aibă loc lucrări în Grupurile Parlamentare, respectiv în Plenul Senatului.

„În ceea ce mă privește, în această sesiune parlamentară, voi rămâne același om implicat și dedicat cetățenilor, iar orice demers privind siguranța dumneavoastră, va prima. În altă ordine de idei, prioritatea noastră, a Partidului Social Democrat, va rămâne în continuare aceeași: România trebuie să iasă cât mai rapid din acest cerc vicios al dezastrului, iar singura scăpare în acest sens este schimbarea actualei Guvernări, fapt pentru care, la momentul oportun, PSD va depune moțiune de cenzură în această direcție”, a adăugat senatorul social democrat Siminica Mirea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți