10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Constănțean cu alcoolemie de peste 1,3 miligrame, prins pe un drum din comuna Vulpeni. Are dosar penal

- Advertisement -

Un bărbat de 49 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, s-a ales cu dosar penal după ce în prima zi de toamnă a fost depistat băut la volanul unei mașini pe care o conducea pe un drum public din comuna olteană Vulpeni. Avea o alcoolemie de peste 1,3 miligrame.

Constănțeanul conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,34 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, pe strada Decebal, din comuna Vulpeni.

În aceeași zi încă doi șoferi au fost prinși băuți pe drumurile publice din județ.

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Curtișoara, a fost depistat pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,63 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Atât în cazul său, cât și al bărbatului din localitatea constănțeană, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Tot miercuri, pe Drumul Județean 642, în comuna Băbiciu, a fost prins un bărbat de 47 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,42 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, tractând o remorcă neînmatriculată. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți