Programul centrului de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive Through, din Slatina, schimbat și săptămâna viitoare

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt transmit că după acest sfârșit de săptămână, programul de lucru de la centrul de vaccinare anti Coronavirus, de tip Drive Through, din Parcul Tineretului al municipiului Slatina, va fi modificat și pe parcursul săptămânii viitoare.

Potrivit noilor date remise de instituția sanitară, în zilele de 3, 4, dar și în perioada 7 – 12 septembrie, programul va fi în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce luni, 6 septembrie, acesta va fi doar între orele 14:00 – 20:00.

În privința persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în centrul de tip Drive Through, deschis pe 14 mai, este de peste 4.300. Mai exact, de la inaugurarea centrului din Parcul Tineretului Slatina și până joi, 2 septembrie, s-au vaccinat aici 4.344 de olteni, 2.189 fiind cu produsul biologic Pfizer-BioNTech si 2.155 cu Janssen (Johnson & Johnson).

DSP anunță că de la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, județului i-au fost repartizate 152.590 doze de vaccin, toate acestea fiind distribuite centrelor din Olt, până în acest moment fiind administrate deja 150.491. Doar în ultima zi au fost 159 de olteni care s-au imunizat cu vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

Schema completă a fost realizată de 78.814 de persoane din județul Olt, primele trei produse biologice fiind realizate în câte două doze, iar cel de la Janssen într-o singură doză.    

Numărul total de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare de la debutul campaniei de vaccinare împotriva Coronavirus este de 32, dintre care 20 generale la persoane din etapa I, zece adverse la olteni din a doua etapă și două adverse la persoane din etapa a III-a.

Un comentariu la „Programul centrului de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive Through, din Slatina, schimbat și săptămâna viitoare

  • Te poți vaccina aici și dacă te duci fără mașină?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<