10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Festivalul de umor de la Slatina, anulat din cauza creșterii incidenței COVID în municipiu

- Advertisement -

Municipiul Slatina înregistrează, potrivit datelor specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt, o rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2, cumulată în ultimele 14 zile, de 2,32 cazuri la mia de locuitori, iar din această cauză autoritățile locale au decis să anuleze ediția a 26-a a Festivalului de Umor „Oltenii și… restu’ lumii”, care ar fi urmat să fie organizată la sfârșitul acestei săptămâni. Majoritatea activităților din cadrul manifestării culturale urmau a avea loc în Parcul Tineretului, însă acestea acum nu vor mai avea loc.

Anunțul anulării festivalului de umor de la Slatina și amânarea acestuia, ce urma a se desfășura în perioada 24 – 26 septembrie, din cauza creșterii incidenței, a fost făcut de primarul Emil Moț.

„Din cauza noilor date cu privire la incidența cumulată a cazurilor COVID-19, conform cărora pe raza municipiului Slatina a fost înregistrată o creștere considerabilă a ratei de pozitivare, din considerente ce vizează protecția sănătății noastre, a slătinenilor, vă aduc la cunoștință faptul că vom amâna organizarea Festivalulului «Oltenii și… restu’ lumii”. Imediat ce contextul pandemic va înregistra o scădere epidemiologică la nivel local, astfel încât să permită inițierea activităților culturale fără risc înalt de îmbolnăvire cu virusul SARS- CoV-2, vom relua organizarea festivalului și vom publica toate informațiile necesare referitoare la defășurarea acestuia”, a declarat edilul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți