13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul care și-a răpit fosta concubină din fața Primăriei Dobrosloveni, în arest

- Advertisement -

Bărbatul de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, care marți dimineață și-a răpit fosta concubină, o femeie de 31 de ani, din municipiul Caracal, din fața Primăriei Dobrosloveni, a fost prezentat miercuri în fața magistraților Judecătoriei Caracal care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsite de libertate în mod ilegal și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele olteanului din Dobrosloveni fiind deja emis un ordin de protecție de Judecătoria Caracal, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie. Însă, acum, decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată, până acum nefiind formulată nici o contestație.

Bărbatul a fost prins la scurt timp de oamenii legii pe drumul care leagă localitatea Radmirelti de Mihăești.

„Din cercetări a reieșit faptul că o femeie de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii. În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe Drumul Național 6 – European 70, între comunele Radomirești li Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți