14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

CAO își roagă clienții să-și plătească facturile la apă și canalizare online

- Advertisement -

Numărul infecțiilor cu virusul ucigaș SARS-CoV-2 este într-o continuă creștere în județ, motiv pentru care reprezentanții Companiei de Apă Olt fac apel către beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă să respecte regulile de distanțare și să evite deplasările la casieriile instituției, la Biroul Unic din municipiul Slatina sau la sediile secundare.

CAO oferă totuși soluții pentru clienții să și îi sfătuiesc în primul rând pe aceștia să își plătească facturile online.

„Pentru plata facturilor, cetățenii pot folosi aplicația CAOmobile sau serviciile de internet banking. Pentru informații sau depunerea de documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispozitie adresa de e-mail: office@caolt.ro sau numărul de telefon: 0725.442.431, fax 0371.600.308, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00. Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419, numărul disponibil non-stop”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Olt.

Sursa citată mai arată că activitatea la casieriile CAO și Biroul Unic va continua să se desfășoară după program normal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți